Viaţa secretă a albinelor

Ieri am primit de la posta o înștiințare sa ma prezint la oficiul postal de care apartin sa ridic un colet de la editura Rao.
Comandasem cartea cu ceva timp în urma și cred ca s-a saturat poștașul de mine,tot întrebând când o sa-mi vina odată cartea.
Uite ca pana la urma a venit și am reușit sa citesc(deocamdată) 50 de pagini.Nu vreau sa o termin asa repede,deși,câteodată îmi pare rău ca trebuie sa o las din mana.Pana acum filmul respecta cartea destul de bine.

Aflasem de carte de la Laura Frunza(http://frunzalaura.wordpress.com),al cărei blog încerc sa îl citesc zilnic.Postase Laura o recenzie despre (citez) „o carte absolut deosebită, Viaţa secretă a albinelor de Sue Monk Kidd (Editura RAO, 2006), o carte extraordinară despre relaţiile dintre părinţi şi copii, dintre albi şi negri, dintre bărbaţi şi femei, dintre oameni şi Dumnezeu.”(închei citatul)
A avut mare dreptate.Este o carte deosebita care merita citita.
Dupa ce am citit recenzia mi-am adus aminte ca am mai văzut posterul filmului de câteva ori,dar nu mi-a atras atenția.Nu era un poster prea deosebit,care sa iți atragă privirea.Păcat ca americanii nu au investit în promovarea acestui film pentru ca e la fel de bun ca și cartea.De când îl văzusem ultima data am văzut câteva filme/seriale cu Tristan Wilds,Dakota Fanning și Queen Latifah,(protagoniștii acestui film),3 dintre actorii mei preferați.
Am închiriat în acea seara DvD-ul.Filmul m-a impresionat,atât prin subiect cât și prin prestația actoriceasca.A2a zi mi-am comandat cartea.
Va recomand și vouă sa o citiți sau măcar sa vedeți filmul.Nu are cum sa nu va impresioneze.

Va las link-ul unde puteți citi recenzia Laurei(mulțumesc încă o data):
http://frunzalaura.wordpress.com/2009/08/21/viata-secreta-a-albinelor/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: