The Vampire Diaries 1X02-Night of the comet

La cererea voastră,am decis sa continui seria recenziilor la serialul The Vampire Diaries(și pentru ca „O imagine face cât o mie de cuvinte” am atașat și câteva capturi),deci sa va povestesc ce se întâmplă în noaptea cometei care vizitează orașul Mystic Falls.

null

null
null
In timp ce orașul Mystic Falls se pregătește pentru festivalul care celebrează trecerea unei comete,Vicky este dusa la spital, în stare critica; rezultatul întâlnirii cu Damon.Deși nu își amintește ce s-a întâmplat,este sigura ca a fost muscata de un vampir.,teorie pe care i-o comunica fratelui sau,Matt.

null
null
Auzindu-i vorbind pe Matt și pe Elena despre incident, Stefan se duce la spital, cu scopul de a îndrepta răul făcut de fratele sau, Damon. Prin urmare Vicky își amintește ca a atacat-o un simplu animal.
null

null
null
Jeremy continua sa aibă probleme la școală-mai ales cu Tyler,căruia ii reproșează ca nu îl interesează starea sănătății lui Vicky.

null
null
La o ședință cu părintii, dl Tanner(proful de istorie) ii reproșează mătușii Jenna lipsa de experiență în creșterea și educarea copiilor(mai ales a lui Jeremy).

null
null
null
null
Elena decide sa facă ea primul pas în relația cu Stefan(încurajată fiind de Caroline și Bonnie), mergând la el acasă,unde face cunostință oficial cu Damon,fratele mai mare al lui Stefan,care ii povestește Elenei câte ceva despre Katherine.

null
Stefan, apare și el, surprins neplăcut de discuția dintre Damon și Elena.

null
null
null
null
Spre seara toți sunt prezenți sa vadă cometa.Intre timp, Stefan o găsește pe Vicki în prezenta lui Damon,care o determina pe Vicky sa-și amintească ce a pățit,pentru a-și demonstra superioritatea în fata fratelui sau,dar decide ca ar fi mai bine ca Vicky(și ceilalți) sa creadă ca a fost atacata de un animal.

null
null

null
Sfârșitul episodului îl surprinde pe Damon flirtând cu Caroline, dar și pe Elena călcându-și peste mândrie și iertându-l pe Stefan pentru divergentele apărute intre ei.

Al doilea episod s-a dovedit a fi la fel de bun sau poate chiar mai bun decât primul.
Fiecare episod evoluează din ce în ce mai mult.

Va urez vizionare plăcută în continuare.

2 răspunsuri sa “The Vampire Diaries 1X02-Night of the comet”

  1. Intr-adevar,serialul devine din ce in ce mai interesant.
    Imi place rezumatul!Acum,asteptam si pentru viitoarele episoade.
    Felicitari!

  2. magykhurin Says:

    Dragut! Foarte dragut! In weekend-ul asta o sa am timp de seriale si in final o sa ma uit si eu la tot ce am ratat! Tine-o asa in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: