AVATAR

null

In sfârșit am vazut și eu „AVATAR”-ul lui James Cameron.Dupa aproape o luna de așteptare(în Arad filmele ajung cu o întârziere de 7-8 luni,deci se putea și mai rău 😐 ) am avut ocazia sa-l vizionez; în 2D și într-o sala de cinema în care am congelat(la propriu) dar a meritat.Daca ar trebui sa-l descriu într-un cuvânt,acesta ar fi cu siguranță „incredibil”.
“We’d like to talk to you about a fresh start on a new world… you’d be making a difference!”
Cuvintele de mai sus sunt adresate tuturor.Din momentul în care spectatorul „calca” pe planeta Pandora nimic nu mai e cum a fost.Spectatorul ajunge sa facă parte dintr-o lume noua creata cu atâta măiestrie de James Cameron;o experiență unica care va face diferența,cu siguranță.Dupa o absenta de 12 ani,Cameron revine pentru a redefini cinematografia cu încă o capodopera si pentru a ne aminti de ce este el considerat „the best”.

Personajele sunt oameni reali și extratereștrii albaștrii.Personaje pe care ajungi sa le îndrăgești și cărora le dorești un happy end.
Jake Sully este un militar paralizat care ajunge pe planeta Pandora deoarece fratele sau geamăn decedat a fost implicat într-un program(foarte scump!) care presupune infiltrarea unor oameni(în trupuri extraterestre numite Avatare) în tribul băștinaș numit Na’vi,al căror locuință se afla pe o zona bogata în unobtanium.
Toate concepțiile sale sunt date peste cap odată cu apariția frumoasei Neytiri, alături de care ajunge sa lupte chiar împotriva rasei umane.

Daca nu l-ați vazut va recomand sa o faceți fără a sta pe gânduri.AVATAR nu este un simplu film.Este o capodopera cinematografica indiferent de modul in care este vizionat.

Un răspuns sa “AVATAR”

  1. Într-adevăr,Avatar este o capodoperă.Decorul,toate efectele,povestea sunt impresionante,totul este foarte bine realizat.
    Felicitări pt recenzie!:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: