And the Golden Globe goes to:

null

AVATAR!
Dupa o lunga așteptare,a venit în sfârșit noaptea cea mare pentru toți iubitorii cinematografiei:Decernarea Globurilor de Aur.Dupa Oscar-uri,Golden Globes sunt al doilea cel mai important eveniment de la Hollywood;diferența constând în premierea atât filmelor cât și producțiilor de televiziune la Globuri.La fel ca în anii precedenți,festivitatea ne-a ținut treji și cu ochii lipiți de ecranele televizoarelor pana la prima ora a dimineții.Cele mai apreciate filme,cele mai bune producții tv,cei mai buni regizori,cei mai buni actori și cele mai bune actrițe-„s-au luptat” pentru mult râvnitele trofee de aur.
Noaptea a fost lunga, emoțiile au fost mari.
Filmul preferat al criticilor(și al meu-pt care am stat sa ma uit pana la sfârșit),mega-producția Avatar, a câștigat poate cel mai important premiu:Globul de Aur pentru cea mai buna drama iar James Cameron a demonstrat încă o data de ce este el numit „Cel mai bun” câștigând Globul de Aur pentru regie.Avatar a câștigat la doua din cele patru categorii la care a fost nominalizat(aceeași performanta au avut-o doar „Crazy Heart” și animația „Up”).In urma cu 12 ani, Cameron înregistra aceeași performanta cu Titanic după care a dominat Oscar-urile.
„Globurile de aur înseamnă divertisment pentru o audienta globala.Avem cea mai frumoasa meserie din lume.”-a declarat James Cameron acceptând marele premiu pt Cea Mai Buna Drama.
Sa speram ca și Avatar se va descurca la fel de bine ca și Titanicul la Oscar-uri.Chiar mai bine!*Fingers crossed*.

In alta ordine de idei,țin sa le menționez pe Meryl Streep și pe Sandra Bullock-(doua actrițe pe care pot spune ca le ador)-ambele câștigând premiul pt Cea Mai Buna Actriță;Meryl alegându-se cu premiul pentru Cea Mai Buna Actriță într-o comedie sau musical pt. „Julie and Julia” iar Sandra pt Cea Mai Buna Actriță într-o drama pt. „The Blind Side”.

De obicei Globurile anticipează lista nominalizărilor și a posibililor câștigători la Oscar.Nu ne rămâne decât sa așteptăm și sa-i ținem pumnii lui Avatar.

*Lista completa a câștigătorilor Globului de aur 2010 aici.

null

null

null

null

null

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: