Blog premiat

Vrea sa încep acest post cerându-mi scuze pentru absenta mea din blogosfera.Când ai de dat doua teze și examen de competente digitale pt. bac nu-ți rămâne prea mult timp(de citit sau scris pe blog).

null
Am primit premiul Fangtastic Bloggers Award/Sunshine Award de la Sabinna, Thesearchforsomethingmore(Alex&Andreea), și Mikaella15.Va mulțumesc tuturor pt. premiu și pt. ca îmi apreciați blogul.

Regulile pentru cei premiați:
a) Postați premiul pe blog-ul vostru.
b) Oferiți-l la 12 prieteni.
c) Afișați link-ul premiaților.
d) Anunati-i printr-un comentariu pe blog-ul lor.
e) Scrieți cine v-a premiat.

Conform regulilor, ar trebui sa-l dau mai departe la 12 prieteni.Nu cred ca am atâția prieteni cu blog.
Nu e prea frumos sa dau înapoi un premiu, asa ca Sabinna, Thesearchforsomethingmore, și Mikaella15, considerați acest premiu din partea mea o apreciere pt. munca voastră.
Cei premiați de mine sunt:

~ Sabinna – pentru ca promovează cărți de calitate recomandate pasionaților de lectura.

~ Mikaella15 – pentru ca am descoperit pe blogul ei cărți interesante pe care am de gând sa le citesc și pentru ca mi-a îmbogățit playlist-ul din MP4 cu melodiile recomandate.Mulțumesc.

~ The search for something more – pentru ca e destul de greu sa cauți informații despre cărțile preferate(și nu numai).Pe blogul lor găsiți toate informațiile despre cele mai bune cărți.Vizitați-l.

~ Blogul editurii Leda – pentru ca este cea mai buna editura.Pentru ca este singura editura care tine cont de părerile noastre și încearcă sa ne îndeplinească dorințele.Pentru ca Adminul are o răbdare ieșită din comun.

~ Shauki`s books – pentru că a fost primul blog pe care am intrat și pe care am continuat să îl vizitez.Pentru că ne ține la zi cu noile apariții editoriale.

~ Books Kingdom – pentru ca scrie despre cele mai interesante cărți,seriale și filme.Pentru ca ii plac aceleași lucruri ca și mie.Pentru ca am descoperit un nou prieten în blogosfera.

~ Silvanna – Pentru ideile bune și pentru ca știe sa ne facă sa zâmbim chiar și în zilele în care nu toate merg ca pe roate.

~ Laura Frunza – Pentru ca am descoperit fantasticul ei blog cautând informații despre Saga Amurg și de atunci îl vizitez zilnic.Pentru ca traduce cărți de calitate pe care abia aștept sa le citesc.Pentru ca, datorita rețetelor ei, mami gătește mâncăruri delicioase.

~ Vampires crib – Pentru toate noutățile despre filmele,serialele și cărțile cu vampiri.

Atât deocamdată.Mai am 3 locuri pana la 12.Lista rămâne deschisa pentru alte bloguri pe care le voi descoperii.

Mulțumesc încă o data celor care mi-au premiat blogul.

Un răspuns sa “Blog premiat”

  1. […] nu scap de vampiri De data asta sub forma unui premiu primit de la Noapte bună copii şi de la Adriyann, cărora le mulţumesc foarte mult. De fiecare dată când primesc un premiu, mă bucur să ştiu […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: