In curand la LEDA: Cărţile sângelui/Blood Books de Tanya Huff

null
PREŢUL SÂNGELUI (Cărţile sângelui/Blood Books, vol. I) de Tanya Huff,
Traducere de Iulia Arsintescu

Fosta poliţistă Vicki Nelson face echipă cu vampirul Henry Fitzroy, fiul bastard al regelui englez Henric VIII, în lupta împotriva unui demon venit din străfundurile Iadului.

Vicki Nelson, fost detectiv la Brigada Omucideri a Poliţiei din Toronto, în prezent detectiv particular, este martoră la primul atac al forţei întunecate care în curând va răspândi domnia terorii asupra metropolei canadiene. Pe măsură ce omorurile înfricoşătoare se înşiră unul după altul, Vicki se vede prinsă în plasa unei anchete care o face să reia de unde o lăsase relaţia pasională şi furtunoasă cu fostul ei partener din poliţie, Mike Celluci, chiar dacă între timp face echipă cu scriitorul Henry Fitzroy, într-o încercare disperată de a lua urma atacatorului. Pentru că Fitzroy, care este vampir şi fiul bastard al regelui englez Henric VIII, posedă cunoştinţe mai presus de cele ale muritorilor, adunate de-a lungul secolelor pe care le-a petrecut controlându-şi propria fire nedomolită… şi setea de sânge.

Restul o să-l aflaţi citind volumul. Vă spun că musteşte de acţiune şi suspans, cu accente horror, totul pe fondul unei tumultuoase vieţi sentimentale a eroinei (prinsă şi ea într-un triunghi amoros mai mult sau mai puţin supranatural).

Cartea are 384 de pagini, formatul 13×20 cm, softcover (necartonată), plastifiată lucios şi va costa 39,90 lei, preţ de librărie. Dar va putea fi precomandată de pe site, începând cu 25 mai 2010, cu reducerea de 25%, adică la preţul de 29,92 lei.

null
URMA SÂNGELUI (Cărţile sângelui/Blood Books, vol. II) de Tanya Huff

sursa: http://www.ledabooks.ro/blog/?p=232

2 răspunsuri sa “In curand la LEDA: Cărţile sângelui/Blood Books de Tanya Huff”

  1. bine, deci cand apare urma sangelui?! te rooog raspunde cat se poate de repede:)

  2. adriyann Says:

    Îți răspund după 44 de minute. Destul de repede? 🙂
    Despre Urma Sângelui: Prima carte nu s-a vândut destul de bine asa ca seria e „înghețată” pe timp nedefinit. Nu se știe când va apărea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: