In curand la LEDA: NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ de Heather Davis

TE POȚI ÎNDRĂGOSTI DE-UN VÂRCOLAC?
null
NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ de Heather Davis,
Traducere din limba engleză şi note de Carmen Botoşaru

Ohoo! Sau, cel puţin, asta face eroina romanului, Shelby.

Când mama ei vitregă, care îi făcea viaţa un calvar, o trimite în vacanţă într-o tabără de reeducare, fata îşi plânge soarta. Dar… iată că lucrurile devin interesante odată cu apariţia lui Austin Bridges, fiu de vedetă rock. Deşi acesta îi destăinuie marele său secret – şi anume acela că face parte dintr-o familie de vârcolaci – Shelby nu o ia la fugă îngrozită, din contră… se apropie tot mai mult de băiatul care avea mare nevoie de ajutor. Împreună descoperă ce înseamnă adevărata prietenie, iubirea şi încrederea.

Şi poate – ne mărturiseşte Shelby –, dacă eşti suficient de norocoasă ca să ai pe cineva care ţine cu adevărat la tine, cineva în care să ai încredere, cineva care să-ţi aducă aminte că trebuie să crezi în tine, poţi să supravieţuieşti oricărei încercări ― unei familii de nebuni, unei păduri interzise sau chiar celei mai groaznice tabere militare dintr-un deşert.

E posibil ca lumina lunii să aibă puteri speciale, dar iubirea este de fapt adevărata magie în lume.
Doar iubirea.

O carte fermecătoare, pe care o citeşti cu plăcere şi îţi pare rău când ai terminat-o. Oricum, fanii poveştilor de dragoste cu eroi paranormali i-au cerut lui Heather Davis să scrie continuarea romanului. Deci… să aşteptăm!

Volumul are 304 pagini, formatul 13×20 cm, este cartonat cu supracopertă, costă 39,90 lei, preţul de librărie, DAR poate fi precomandat pe site, din 25 mai, la preţul de 29,92 lei (25% reducere!)

sursa: http://www.ledabooks.ro/blog/?p=235

Un răspuns sa “In curand la LEDA: NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ de Heather Davis”

  1. […] si nu numai), Oana si Lala (pentru ca stiu ca amandoua adora Evanescence!), Iulia, Fireflight, Adrian si inca multi altii, carora le cer scuze ca nu i-am […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: