FORŢELE RĂULUI ABSOLUT – LEDA

null
INVOCAREA. VOL. 1 din FORŢELE RĂULUI ABSOLUT de Kelley Armstrong

Editura LEDA continua sa își surprindă fanii cu noi serii, care mai de care mai interesante.
De la autoarea cărților „Luna Plina” și „A doua Luna Plina„(tritonic), Kelley Armstrong, Editura LEDA publica INVOCAREA. VOL. 1 din seria FORŢELE RĂULUI ABSOLUT ; serie a cărei acțiune se petrece în același univers din Otherworld, dar cu alte personaje la fel de captivante ca și Elena Michaels(singura femeie vârcolac!).

Chloe, eroina şi naratoarea cărţii, este o adolescentă obişnuită, elevă la o şcoală de artă şi pasionată de filme. De altfel, una dintre dorinţele ei cele mai mari – alături de cea de a avea multe prietene (şi un prieten!) – este să devină regizor de filme. De aceea, de multe ori, în momentele dificile, ea abordează acea situaţie ca şi cum ar privi-o din spatele unei camere de filmat – ceea ce devine un film horror în clipa în care începe să vadă stafii.

Asta o duce la Sanatoriul Lyle, un loc destul de exclusivist pentru adolescenţi cu tulburări psihice. Aici, medicii încearcă să o convingă pe Chloe că „stafiile“ ei sunt de fapt un produs al schizofreniei de care suferă. Fie că vede stafii sau este doar bolnavă, Chloe este dispusă să-şi ia medicamentele, pentru a se putea întoarce cât mai repede la viaţa ei dintotdeauna. Dar când îi cunoaşte pe ceilalţi copii din sanatoriu, îşi dă seama că problemele lor mentale ar putea fi de fapt, la fel ca şi ale ei, abilităţi supranaturale, şi că în realitate sanatoriul este populat de semidemoni, şamani, magicieni, vârcolaci şi, bineînţeles, necromanţi (aşa cum este Chloe). Iar acum Chloe începe să-şi pună tot felul de întrebări: De ce se află cu toţii aici? Ce se întâmplă cu copiii transferaţi în altă parte, într-un mod misterios, şi cu care nu se mai poate lua legătura? Ce taine ascunde sanatoriul, care cu siguranţă e cu totul altceva decât pare? Şi ce vrea să îi spună stafia pe care o tot vede în subsol ?

Cu o intrigă captivantă, desfăşurată într-un decor ameninţător şi oarecum sinistru, cu personaje incitante, cu elemente pe care fanii cărţilor horror le îndrăgesc (cadavre misterioase îngropate, doctori malefici, vârcolaci, telechinezie), cartea te ţine în suspans şi, aşa cum spune Kirkus Reviews, „cititorii ar putea ţipa suficient de tare pentru a trezi morţii“.

link de precomandă – 18 iunie 2010; apariţie – 29 iunie 2010

Cartea are 448 de pagini, format 13×20 cm (ca și „Academia Vampirilor” și „Jurnalele Vampirilor„), e cartonata cu supracoperta (ca la “Nu plânge sub clar de luna”) și costa 39,90 lei preț de librărie, dar va putea fi precomandata, cu 29,92 lei.

sursa: blogul Editurii LEDA

5 răspunsuri sa “FORŢELE RĂULUI ABSOLUT – LEDA”

 1. Salut, te-ar interesa un schimb de link ?

  blogul meu http://retetalareteta.blogspot.com
  titlu : Reteta la reteta

  Dacă eşti de acord, trimite-mi un mesaj cu titlu şi şi adresa, toate cele bune.

 2. Andreea Says:

  Mi-a placut mult primul volum,la fel si Luna Plina si A Doua luna plina.
  Astept cu nerabdare urmatorul volum.

 3. Laura Frunza Says:

  Giveaway la mine pe blog, dau Invocarea, primul volum din serie, trebuie doar sa te inscrii si sa fii norocos la tragerea la sorti!

 4. Laura Frunza Says:

  Am uitat sa mentionez si linkul: http://frunzalaura.wordpress.com/2010/10/01/giveaway-invocarea-de-kelley-armostrong/ si faptul ca tine pana marti seara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: