In my mail – 01

Datorita unor oameni deosebiți de la Editura LEDA, azi am primit un colet cu ultimele apariții urban fantasy/romance paranormal, pe care o sa le împart cu voi -cititorii blogului meu-, printr-un concurs sponsorizat de Editura LEDA.

Cea mai așteptată apariție a toamnei este, fără îndoială, cel de-al 5-lea volum din seria „Jurnalele Vampirilor” de L. J. Smith, intitulat „Întoarcerea: Căderea Nopții„.Elena Gilbert isi continua aventura inceputa in prima carte, „Trezirea„, si continuata in „Lupta„, „Furia” si „Reuniunea„, cu o noua poveste ce va captiva cititorii pana la ultima pagina(numărul mărit de pagini oferindu-va posibilitatea de a petrece mai mult timp cu personajele preferate).

Captivanta si plina de suspans, „Revelația„, cel de-al 2-lea volum al seriei „Fortele Raului Absolut” de Kelley Armstrong continua aventurile necromantei Chloe Saunders,  o adolescentă de cincisprezece ani care evadează din Sanatoriul Lyle pentru copii cu tulburări mintale impreuna cu trei dintre prietenii sai inzestrati cu puteri supranaturale.Datorita caldurii cu care a fost primit primul volum(Invocarea) de catre cititori, Editura Leda va lansa in acest an toata seria; ultimul volum intitulat „Răfuialaurmand sa apara pe 28 noiembrie.

„Bine ați venit în Morganville  ! Nu ramaneti pe afara dupa ce se lasa intunericul”…O  serie plina de suspans ,provocari si personaje puternice  este seria intitulata ”Vampirii Din Morganville” a autoarei Rachel Caine.Primul volum, ”Casa De Sticla”, care a captivat cititorii inca din primele pagini isi are continuarea in ”Balul Fetelor Moarte”, care continua provocarile lui Claire Danvers in Morganville. O carte plina de peripetii care garanteaza cititorilor momente supranaturale.

Acestea sunt surprizele Editurii LEDA pentru fanii urban fantasy/romance paranormal.Daca va doriti una dintre ele, reveniti pe blog si participati la concursul sponsorizat de editura LEDA.

2 răspunsuri sa “In my mail – 01”

  1. Hey!>:d<
    Cum participam la concurs?:*
    PS: Keep up the good work!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: