Precomanda „Orasul Oaselor” – editura LEDA

Editura LEDA a lansat site-ul de precomandă al cărții „Orașul Oaselor„, primul volum din seria „Instrumente Mortale” de Cassandra Clare.

De acum se pot face precomenzi; cartea urmând sa apară pe data de 11 martie 2011.

Cartea are 480 de pagini.Formatul va fi de 15 x 23 cm, coperta va fi cartonata iar supracoperta va fi tipărită cu cerneala metalizata, un format deosebit în premiera în România.

Va fi disponibilă cu o reducere de 25%(37,43 lei) pe site-ul de precomandă.

Clary Fray își cauta mama prin „Orașul Oaselor„.Daca o va găsi sau nu, veți afla precomandand „Orașul Oaselor” – la editura LEDA.

Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, are darul Vederii… un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră.

În Oraşul Oaselor, cartea întâi din seria Instrumente mortale, mama lui Clary, Jocelyn, dispare şi ea însăşi e atacată de un demon – un ravener înspăimântător. Astfel, tânăra ajunge să-i cunoască pe vânătorii de umbre, războinici a căror misiune este să-i apere pe oameni de demoni şi să-i controleze pe vampiri şi vârcolaci.

“Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” –  Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele cu, o acțiune plină de suspans, ritm alert, imaginație și originalitate!


3 răspunsuri sa “Precomanda „Orasul Oaselor” – editura LEDA”

  1. Pare interesanta…

  2. si eu sunt la fel de nerabdatoare sa apara!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: