Micutele Mincinoase – Sara Shepard

A trecut un timp de la ultima mea recenzie postata iar cărţile pe care le-am citit in acest timp s-au adunat. Azi am inspiraţie, aşa ca voi recenza primul volum din seria “Micuţele Mincinoase” de Sara Shepard.

Voi începe spunând că de acum am mai adăugat o serie in topul seriilor mele preferate.”Micuţele Mincinoase” este G-E-N-I-A-L-Ă!

Am început sa citesc cartea după ce am văzut primele 4 episoade din serial, deşi de obicei prefer sa citesc înainte sa vad ecranizarea. De data asta a fost alegerea corecta pentru ca nu a mai trebuit sa „fac cunoştinţă” cu personajele. Actorii se potrivesc de minune iar serialul respecta cartea in proporţie de 90%.

De la ce porneşte acţiunea cărţii? Emily, Aria, Spencer, Alison si Hanna au fost cele mai bune prietene pana in clasa a-7a cand, in vacanta de vara, Alison “Ali” DiLaurentis, una dintre cele mai populare fete din Rosewood, Pennsylvania dispare in mod misterios.

Dupa 3 ani, totul este schimbat. Spencer, Aria, Hanna, si Emily nu mai sunt prietene iar Ali este in continuare dispăruta.

Primul an de liceu începe in mod obişnuit pana când o persoana misterioasa pe nume “A” isi face apariţia. Cineva care ştie totul despre ele, chiar si cele mai întunecate secrete stiute doar de Alison. Cineva care le trimite mesaje înfricoşătoare.

Acum, fetele trebuie sa-si unească forţele din nou, pentru ca „A” nu se va lăsa pana nu vor fi distruse de propriile secrete.

Cine e „A” si ce secrete întunecate ascund micuţele mincinoase?Va trebui sa citiţi cartea ca sa aflaţi.

Din cate am văzut pana acum, se pare ca ¾ din carte a fost inclusa intr-un singur episod.

Va fi interesant sa vedem cum vor continua următoarele sezoane.

A fost o lectură diferită de ceea ce am citit în ultimul timp, una foarte interesantă. Ritmul este alert, capitolele sunt scurte si fiecare capitol are un nume haios menit sa rezume actiunea si sa ne ofere parerea misterioasei/ului “A” despre fetele rele care au fost candva fetele obraznice care sunt acum si secretele intunecate pe care trebuie sa le pastreze.

Micuțele Mincinoase” este o carte care nu trebuie ratata. Primul volum provoaca dependenta; seria fiind tot mai buna odata cu aparitia celorlalte volume.

Abia astept sa apara urmatoarea carte.

Daca nu ati citit “Micutele Mincinoase” o puteti comanda de aici: http://www.grupulcorint.ro/magazin/index.php?dispatch=products.view&product_id=1802

9 răspunsuri sa “Micutele Mincinoase – Sara Shepard”

  1. Andreea Says:

    Si mie imi place foarte mult aceasta serie 🙂 Am citit primele 2 carti dupa ce serialul a intrat in pauza de vara…chiar provoaca dependenta 😀

  2. Pe mine nu m-a impresionat . Frumoasa recenzie !

  3. adriyann Says:

    Păcat….

  4. Pe mine m-ai convins!! O urc in lista de citit cat mai curand!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: