In curand la editura LEDA…

Va spuneam aici despre surpriza incredibila de la Editura LEDA:  Seria The Nine Lives of Chloe King de Liz Braswell, ecranizata anul acesta într-un serial original marca ABC Family, va apărea și la noi din toamna.

Am vazut ieri noapte(când sufeream de insomnie) primele doua episoade apărute pana acum. Mi-au plăcut mult.  Abia aștept sa vad și următoarele și sa citesc cărțile(pana la toamna, când vor apărea, tot ce pot spune e „Wake Me Up When September Ends„).

Editura LEDA ne-a mai pregătit încă doua surprize pentru aceasta toamna, doua serii de succes care vor creea dependenta.

Prima, trilogia distopiana Eve de Anna Carey, va apărea în octombrie, simultan cu lansarea ei în SUA. Mai jos aveți coperta și descrierea primului volum din serie, împrumutată de la Mădălina:

Anul este 2032,la șaisprezece ani după ce un virus mortal și vaccinul care trebuia sa protejeze împotriva virusului au ucis marea majoritate din populația Pământului.Cu o noapte înainte de absolvirea școlii de fete, adolescenta Eve de optsprezece ani descoperă ce se întâmplă în realitate cu absolvenții și soarta îngrozitoare care o așteaptă.

Fugind departe de singura casa pe care a cunoscut-o,Eve pornește într-o lunga călătorie primejdioasa în căutarea unui loc unde poate supraviețui.
Pe drum ea îl intalneste pe Caleb,un băiat dur și rebel care trăiește în sălbăticie.Separata de bărbați întreaga ei viata,Eve a fost învățată sa se teama de ei,dar Caleb ii câștigă încet încrederea și inima.El promite sa o protejeze,dar atunci când soldații încep sa-i vâneze Eve trebuie sa aleagă intre iubire și viata ei.

~~~

A doua este seria „Meredith Gentry” de Laurell K.Hamilton, o binecunoscuta autoare de fantasy/romance paranormal. Seria conține 8 volume apărute pana acum în SUA. Mai jos aveți coperta și descrierea primului volum din serie, împrumutate tot de la Mădălina:

Numele meu este Meredith Gentry,dar bineînțeles acesta nu este numele meu adevărat.Nu îndrăznesc nici sa-mi șoptesc adevăratul nume după lăsarea întunericului de teama ca o singura șoaptă va călători pe vânturile nopții pana la urechea mătușii mele,Regina Aerului și Întunericului.Ea ma vrea moarta.Nici măcar nu știu de ce.Am fugit de la Curtea Zanelor în urma cu trei ani și ma ascund de atunci.Umbrele m-au găsit și au de gând sa ma duca înapoi acasă,într-un fel sau altul.S-a terminat cu fuga.Lupta tocmai a început.

Meredith Gentry,prințesa a Înaltei Curți a Zanelor se da drept om în Los Angeles și lucrează ca detectiv particular al Agentiei Grey pentru Probleme Supranaturale: Soluții Magice.
Dar acum asasinul Reginei a fost trimis sa o aducă înapoi,indiferent ca vrea sau nu.Dintr-o data Meredith se trezește un pion în planurile de temut ale mătușii ei. Job-ul care o așteaptă:sa se bucure de compania constanta a celor mai frumoși bărbați nemuritori din lume.Recompensa:coroana și oportunitatea de a continua sa traiască.  Pedeapsa pentru eșec: moartea.

~

Mii de mulțumiri Editurii LEDA  și pentru aceste serii.
Voi ce părere aveți despre ele?

6 răspunsuri sa “In curand la editura LEDA…”

 1. Elena Says:

  Sunt superbe cartile…Deabia astept sa le citesc

 2. super! imi place muuult coperta si descrierea! dabia astept sa apara si la noi!

 3. Descrierea de la Eve nu ma atrage asa de tare, dar Meredith Gentry chiar vreau sa o citesc. Abia astept sa o pot citi 🙂

  • adriyann Says:

   Depinde dacă îți plac distopianele sau nu. Eu pana acum nu am citit nici o carte de acest fel. Voi începe cu Eve. Poate o sa-mi placa.

   • Am citit Declaratia de Gemma Malley si chiar mi-a placut, dar am incercat si Rosu de Ted Dekker, care m-a plictisit si nu am ajuns decat pana la jumatate. Deci chiar nu stiu daca imi va placea sau nu Eve…

 4. wow…imi place descrierea de la Eve:)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: