CAMPANIE PENTRU A SUSŢINE APARIŢIA SERIEI TRUEBLOOD/VAMPIRII SUDULUI cu revista BRAVO

Dragii mei,

Aşa cum am discutat în comentariile de la diverse postări, încercăm să convingem echipa de la BRAVO să accepte cărţile seriei TRUEBLOOD/VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris ca insert în numerele viitoare.

Mă gândesc că am avea şanse de reuşită dacă fiecare dintre voi ar intra pe site-ul lor http://bravonet.ro/  şi ar cere acest lucru fie pe forum, fie la rubrica Q&A. Sau dacă aţi trimite email la adresa  office@bravonet.ro.

Probabil că va trebui să pierdeţi ceva timp ca să vă înscrieţi în comunitatea lor, dacă nu cumva sunteţi deja membri, dar cred că e singura acţiune eficientă. Puteţi comenta şi aici, pe blog, dar nu cred că ar avea acelaşi efect doar dacă le transmit eu “Uitaţi cât de mulţi cititori îşi doresc asta!”

Ce ziceţi, vă încumetaţi?

SURSA: Blogul Editurii LEDA

 

Geo are un poll pe blogul ei la care va invit sa votați dacă vreți sa apară seria „Vampirii Sudului” împreună cu revista Bravo. Daca strânge destule voturi pozitive poate ii convingem pe cei de la Bravo.

Votați aici:  http://beauty-fantasies.blogspot.com/2011/08/vampirii-sudului.html

 

 

2 răspunsuri sa “CAMPANIE PENTRU A SUSŢINE APARIŢIA SERIEI TRUEBLOOD/VAMPIRII SUDULUI cu revista BRAVO”

  1. Thankies,Adrian!
    Deja avem peste 100 de voturi in doua zile…si sper sa mai acumulam o groaza!Poate asa ii convingem pe cei de la Bravo!Dar pentru asta,votam in continuare!IAm incercat sa raspandim vestea peste ttot!
    Multumesc din nou! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: