Precomanda AMINTIRILE VRACIULUI de Joseph Delaney

Amintirile Vraciului

(click pe imagine pt a precomanda)

(click pe imagine pt a precomanda)

Editura Corint Junior a lansat prin intermediul blogului Editurii LEDA site-ul de precomandă al cărții “Amintirile Vraciului” din seria CRONICILE WARDSTONE de Joseph Delaney.

Data apariției – 21 noiembrie 2011

Va fi disponibilă cu o reducere de 25%(14,99 lei) pe site-ul de precomandă. Click pe imaginea de mai sus pt. a precomanda.

~

John Gregory este cel de-al şaptelea fiu al celui de-al şaptelea fiu, ceea ce înseamnă că el poate vedea şi simţi toate creaturile întunericului.
În cartea de faţă, povesteşte că în tinereţea sa a trecut printr-o întâmplare primejdioasă, împrejurare în care l-a cunoscut pe Vraciul de la acea vreme.
Nu peste foarte mult timp, destinul lui avea să se schimbe…
Cineva trebuie să înfrunte întunericul!

         „Deodată, în faţa mea s-a ivit ceea ce mi se părea a fi o căsuţă dărăpănată. Una dintre ferestre era bătută în scânduri, alta avea geamul spart, iar uşa din faţă atârna în balamale, deschisă. Părea un adăpost tocmai bun pentru cât avea să dureze vremea rea. Dar abia am păşit înăuntru, că mi-am şi dat seama că făcusem o greşeală fatală!
În jur erau semne că cineva fusese acolo de curând. Cenuşa focului încă fumega în vatra aflată în odăiţa din faţă şi, pe pervazul ferestrei, am observat un muc de lumânare groasă, din ceară neagră.
Văzând înfricoşat toate acestea, inima a început să-mi bubuie de spaimă. Se spunea că vrăjitoarele foloseau astfel de lumânări a căror culoare neagră provenea de la faptul că, în ceara topită, era amestecat sânge! Cocioaba se dovedea a fi cotlonul unei vrăjitoare!”

Avertisment: A nu se citi după miezul nopţii!

5 răspunsuri sa “Precomanda AMINTIRILE VRACIULUI de Joseph Delaney”

  1. Suuper ! Si ce pret irezistibil are :X

  2. hihi intrebare de curiozitate …. de ce scrie avertisment : a nu se citi dupa miezul noptii ?? eu nici acum nu pot s aimi dau seama:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: