On My Whishlist…#4

A patra carte care a ajuns pe lista cărților pe care mi le doresc –  și pe care am comandat-o deja de la Book Depo – este „Beauty Queens” de Libba Bray.

Am vazut-o de multe ori în Book Haul-urile vlogerilor americani de pe youtube dar nu mi-a atras atenția decât joia trecuta, când sufeream din nou de insomnie.
Imi pare rău ca nu am salvat recenzia care m-a convins ca merita cumpărată. Mi-ar fi plăcut sa v-o arat și vouă.
Concluzia vlogeritei care a recenzat cartea a fost următoarea:

„Daca vrei o carte amuzanta, citește oricare din cărțile Libbei Bray. Daca vrei o carte care sa te faca sa razi in hohote, citeste Beauty Queens de Libba Bray. Daca esti trist sau plictisit, uita-te la Libba Bray.”

Plictisit fiind, am decis sa vad dacă este adevărat ce zice tipa respectiva și am cautat „Libba Bray” pe youtube.
Am găsit o mulțime de clipuri care m-au distrat pana dimineața la ora 6. O sa va arat câteva și vouă.

Daca v-ați uitat la aceste clipuri și încă radeți sau zâmbiți, atunci înțelegeți de ce spun ca o ador pe Libba Bray și abia aștept sa citesc „Beauty Queens”. Daca cartea e măcar un sfert la fel de amuzanta ca autoarea, o sa rad in hohote citind-o.

Mai jos aveți prezentarea cărții, în stilul Libba Bray:

si un sinopsis:

Cele 50 de participante la concursul de frumusețe Miss Visul Adolescentin au crezut ca aceasta va fi o călătorie distractiva spre plaja, unde vor face parada modei în hainele tradiționale ale statului din care provin și vor concura în fata camerelor de filmat. Dar din păcate, avionul lor a avut o altă idee, prăbușindu-se pe o insula pustie și lăsându-le pe supraviețuitoarele naufragiate cu putina hrana, putina apa și practic nici un pic de rimel.

Ce-ar trebui sa facă o regina a frumuseții? Sa continuie sa exerseze pentru partea de talent a concursului – sau sa se lupte cu șerpii? Sa obțină un bronz perfect – sau sa învețe sa supraviețuiască în sălbăticie? Si ce-ar trebui sa se întâmple când își fac apariția pirații sexy?

Bine ați venit în centrul întunericului neexfoliat. Ghidul vostru? Nimeni alta decât Libba Bray – amuzanta, senzationala, castigatoare a premiului Printz autoare a cărților „A Great and Terrible Beauty” si „Going Bovine”. 
Rezultatul e o carte care va va face sa râdeți, sa gândiți, și sa nu mai priviți frumusețea la fel ca pana acum. 

Voi ce părere aveți despre carte?

3 răspunsuri sa “On My Whishlist…#4”

  1. Chiar suna bine! Iar autoarea e super amuzanta.Mi-ar placea sa citesc cartea ^^^

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: