SURPRIZELE DE MOŞ NICOLAE & MOŞ CRĂCIUN de la Editura LEDA

O PREZENTARE TELEGRAFICĂ A SERIILOR NOI PE CARE S-AR PUTEA SĂ LE CITIŢI ÎN 2012 DE LA EDITURA LEDA

Dragii mei, am devansat termenul pentru surprizele pe care ar fi trebuit să vi le dezvălui în ziua de miercuri ce va să vină. Moş Nicolae e de vină, că nu-l puteam lăsa să treacă fără să vă aducă nimic de la noi.
Aşa că, extrem de concis, vă prezint noi serii pe care sperăm să le publicăm în următorul an.

1. PERFECT CHEMISTRY de Simone Elkeles
Romance pentru adolescenţi, fără paranormal şi alte alea, dar de o frumuseţe absolut captivantă

2. EVERNIGHT de Claudia Gray
Thriller gotic şi romance paranormal

3. DARK ELITE de Chloe Neill
Thriller cu elemente horror, romance şi vrăjitoare

4. PRIVATE de Kate Brian
Ultima, dar nu cea din urmă: thriller, romance, glamour. De asemenea fără paranormal. Fanii Micuţelor mincinoase o vor adora!

5. DARK HUNTER de Sherrilyn Kenyon
Urban fantasy şi romance paranormal la superlativ.

Deocamdată, atât! Seriile de mai sus, se află deja în portofoliul LEDA. Dacă veţi fi cuminţi, veţi citi şi, mai ales, veţi cumpăra cărţile noastre, atunci veţi avea parte de ele cât de repede va fi posibil. Aşa cum v-am spus în repetate rânduri, posibilitatea de a publica serii noi şi viteza cu care o vom face depind exclusiv de voi, de cum vă arătaţi interesul pentru ele cumpărându-le, convingându-vă prietenii, amicii, colegii să cumpere şi ei.
Fiecăreia dintre aceste serii, când îi va veni sorocul, îi voi face o prezentare mai amănunţită.

SURSA: Blogul Editurii LEDA*

*Am modificat puțin postarea originala. Acum reprezinta topul preferințelor mele din lista. 😉

UPDATE:   SURPRIZELE DE (MOŞ) CRĂCIUN

Încă un sac pentru voi, plin cu ficţiune pentru adolescenţi, time-travelling romance, thrillere distopice, SF&urban fantasy şi romance paranormal (cu tineri obişnuiţi, cu mai multe vrăjitoare, un fel de îngeri şi ceva vampiri)!

Ne-au ajutat să-l umplem, până la preaplin, că ne-am şi speriat, următorii autori:

1. Jay Asher şi „Cel mai bun roman pentru adolescenţi din 2011” – clasamentul Publishers Weekly. Da, este evident vorba de The Future of Us, un time-travelling romance, dacă pot să-l categorisesc aşa, fără să-i ştirbesc din calităţile de literary fiction pe care le are.

Vine la pachet cu un alt roman „cutremurător” al autorului: Thirteen Reasons Why, care ţine topurile pe New York Times Bestseller List de nu mai ştiu câte zeci de săptămâni.

2. James Patterson, cel mai „vândut” autor din lume al momentului cu două serii fascinante, Maximum Ride – un thriller SF&urban fantasy bine-cunoscut vouă, cu ecranizare în 2013 parcă – şi Witch and Wizard – un thriller distopic în care, de la ei citire, Harry Potter întâlneşte Jocurile foamei.

3. Carolyn MacCullough cu seria ei de vrăjitoare, Once a Witch – urban fantasy, romance paranormal şi time-travelling – despre care am văzut că tot vorbiţi şi v-o doriţi în limba română.

4. Kim Harrison, mai matura şi mai faimoasa autoare de romance paranormal cu vrăjitoare şi alţi Inderlanders (o să vedeţi voi ce sunt ăia!), cu seria Rachel Morgan sau Hollows. O serie seducătoare, care vă va captiva încă de la titlul fiecărei cărţi! Cei care au citit primul volum, Pe jumătate moartă, din seria în derulare pe CORINTeens, Madison Avery, au cât de cât o idee despre ce vorbesc.

5. Ellen Schreiber cu Vampire Kisses, stropul de vampiri (dar ce strop!) menit să asezoneze aceste surprize. Şi să le completeze pentru toate gusturile. Fanii Jurnalelor Vampirilor, Casei Nopţii şi Academiei Vampirilor o vor îndrăgi!

Mai departe, va veni rândul vostru să ne ajutaţi să deşertăm sacul de mai sus, şi cel anterior, de Moş Nicolae, pe piaţa românească! Nu uitaţi, cu cât cumpăraţi mai mult, voi înşivă, prietenii şi colegii, cu atât veţi avea mai mult, mai repede şi mai bun!

SURSA: Blogul Editurii LEDA

7 răspunsuri sa “SURPRIZELE DE MOŞ NICOLAE & MOŞ CRĂCIUN de la Editura LEDA”

 1. Perfect Chemistry!!! Cand am vazut noutatile pe blogul Leda nu-mi venea sa cred. Ce pot spune..abia astept! In sfarsit pot sa citesc si eu seria ca orice om normal :))

 2. […] asa o energie…!V-o las si voua mai jos sa o ascultati. A,mi-am adus aminte.Daca iti amintesti,Adriyann vara trecuta mi-ai aratat-o si nu mi-a placut..acum nu mai pot sa ma mai trezesc fara ea.Merci ca […]

 3. Deci pana la urma va aparea perfect chemistry! Le-ai facut o reclama buna! Sunt curios daca vor pastra coperta originala!

  • adriyann Says:

   Da, va apărea! – Inca nu-mi vine sa cred…sunt în stare de soc de luni =))
   Seria chiar merita apreciere. Daca mie(fan urban fiction/romance paranormal) a ajuns sa-mi placa mai mult, îți dai seama ca e faina. 😀
   Ar fi bine sa o păstreze pt ca are legătură cu cartea. La fel și celelalte 2. Scenele de pe coperți se întâmplă în cărți. 😀

 4. topul asta al tau adryan e si al meu exact asha :))) ce coincidenta :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: