BLOODY VALENTINE – ediţia de chioşc

Nu rata ediția de chioșc specială

BLOODY VALENTINE

de

Melissa de la Cruz

~ Trei poveşti de iubire, cadou de Ziua Îndrăgostiţilor! ~

Din 14 februarie 2012 numai împreună cu
revista BRAVO
Preț excepțional: 10,99 lei!

Pentru fanii Melissei de la Cruz şi ai seriei Sânge Albastru (din care Editura Leda a publicat deja primele trei volume: Sânge Albastru, Bal mascat şi Revelaţii), iată trei povestiri tulburătoare, în care personaje îndrăgite, vampiri sau nu,  trăiesc momente romantice, îşi împărtăşesc iubirea sau află ce înseamnă suferinţa din dragoste. Oare va putea o tânără vrăjitoare să vindece inima frântă a lui Oliver? Cum a ajuns Allegra să se îndrăgostească de o fiinţă umană? Oare Schuyler şi Jack, după atâtea momente de cumpănă, vor fi în cele din urmă uniţi?
Chiar dacă cei cu Sânge Albastru au puteri care merg dincolo de înţelegerea umană, atunci când vine vorba de dragoste, nimeni, nici chiar aceşti vampiri nemuritori, nu deţin un control deplin.
Romantism, senzualitate, iubiri interzise, pasiuni care înving timpul – toate acestea se împletesc într-un volum deosebit care va apărea în cel mai potrivit moment al anului – Ziua Îndrăgostiţilor!
Pregătiţi-vă să fiţi iremediabil cuceriţi!

6 răspunsuri sa “BLOODY VALENTINE – ediţia de chioşc”

  1. hey, bine ai revenit!

  2. Da-mi si mie follow si lasa un comentariu, te rog, blogul este nou si am nevoie de cat mai multi followers cu putinta. Nu costa mai mult decat un click.

  3. Buna,Adi!
    Tocmai ai castigat un premiu pe blogul meu.Intra aici si vezi despre ce e vorba: http://bianca2b.wordpress.com/2012/02/06/al-doilea-premiu-al-blogului/

  4. Participa/ati la concursul care i-l organizez pe blog cu ajutorul librariei online Libris si puteti castiga cartea “Uratii” de Scott Westerfield. Sper sa te/va inscrii/eti, cu cat sunteti mai multi cu atat mai bine. http://shadowbooks.wordpress.com/2012/02/17/concurs-uratii/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: