CRIME ŞI UN MISTER ASCUNS ÎN CALEIDOSCOPUL AMINTIRILOR

PRIETENA DIAVOLULUI de Peter Robinson

O să încep acest articol de semnalare a apariției amintindu-vă de o discuție purtată prin comentariile de la una dintre postările mai vechi: Mă întrebați atunci despre posibilitatea ca LEDA să publice mai multe thrillere și, mai ales, scrise de mari autori de gen,
dându-mi-i ca exemple pe James Patterson şi pe Dean Koontz.
Eu v-am răspuns că avem deja publicate thrillere scrise de autori mari, poate chiar comparabili cu cei menționați de voi, doar că respectivii, nemaifiind publicați la noi, sunt cvasi-necunoscuți pe piața românească. Şi i-am înșirat atunci pe Kay Hooper, Chris Bohjalian, Linwood Barclay și Jonathan Kellerman. Ultimul, dar nu cel din urmă, l-am pomenit pe Peter Robinson, spunându-vă că avem un roman al lui în pregătire.
Probabil că numele lui nu v-a trezit cine știe ce interes.
Dar, hai să vă spun ceea ce zice Stephen King în această privință!
Stephen King a descris thrillerele lui James Patterson ca fiind „adormitoare”, iar despre Patterson a declarat că este „un scriitor groaznic”.
În schimb, despre cărțile lui Peter Robinson, același Stephen King proclamă: „Seria romanelor debordând de mister și suspans ce îl au ca erou pe detectivul Alan Banks sunt, pur și simplu, cele mai bune de pe piață în momentul de față. Încercați unul și veți vedea că am dreptate”.
Voi ce ziceți? Mergeți pe mâna lui Stephen King?
Eu vă sfătuiesc să o faceți!

Cartea va apărea pe 23 septembrie, are formatul nou al seriei Thriller/Mister LEDA, adică 10,5×17,5 cm, 528 de pagini și un superpreţ – 39,90 lei

Pentru mai multe detalii despre carte și autor, vă recomand să citiți prezentarea mai aplicată, care va fi postată pe blogul de non-fantasy al noului site LEDA, activ din acest weekend.

 

SURSA: Blogul Editurii LEDA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: