The Beautiful Life…is still beautiful on YouTube

Am revenit și eu pe blog și iar ma apuc de 100 de subiecte pana nu termin cu unul.Ei bine,asta este.Voi reveni și la acel subiect.
Am decis sa scriu astăzi despre un serial pe care l-am menționat în acest post.
Este vorba de The Beautiful Life:TBL.
null
The Beautiful Life a fost un serial marca CW creat de Ashton Kutcher și Adam Giaudrone având ca tema principala viata foto modelelor(feminine și masculine) din New York.Un serial cu Sara Paxton(pentru care m-am și uitat la el),Ben Hollingsworth,Nico Tortorella și Mischa Barton(care pot spune ca m-a impresionat).Primul episod a fost difuzat în data de 16 septembrie 2009 și avea toate șansele sa fie un serial urmărit.Trata un subiect nu prea abordat(și diferit de ce ni se servește acum prin seriale) iar actorii și actrițele au fost aleși cei mai potriviți.
Din păcate audientele nu au fost cele așteptate iar serialul a fost anulat după doar al 2lea episod.
A cui sa fi fost oare vina??Eu cred ca a postului CW, care nu s-a prea deranjat sa promoveze acest serial.Cum sa te aștepți la rating mare când lumea nici nu a auzit de el?
Deși nu am avut ocazia sa fac cunostință bine cu acest serial,tot ma irita faptul ca au rămas atâtea întrebări la care nu vom primi răspunsul niciodată.
CW e renumit pentru pauzele sale enorm de lungi intre jumătatea sezonului serialelor(ale căror ultim episod se termina cu un cliffhanger menit sa-ți testeze limita curiozității).In cazul „TBL” trebuia sa ne mulțumim(noi,cei care am pierdut 80 de minute în care puteam face altceva) cu cât ni s-a dat.

Motivul pentru care am ales sa scriu pe blog despre acest serial este ca Ashton Kutcher(utilizator înrăit de twitter) a ascultat rugămintele fanilor și a postat pe youtube cele 5 episoade gata filmate-gata editate care urmau sa ajungă la gunoi.
Deși nu a fost cine știe ce,serialul „s-a terminat” cât de cât decent;ca un film ce lasă loc de un sequel ce nu va mai fi produs.
Tot ce pot spune este:Mulțumesc Ashton.

P.S.: Daca cineva este interesat de serial sau vrea sa vadă ceva cu Sara Paxton, primele 5 episoade pot fi urmărite integral aici.

Un răspuns sa “The Beautiful Life…is still beautiful on YouTube”

  1. Mie una,imi placea foarte mult serialul, era abordat un subiect interesant iar distributia era aleasa pe masura. Merita din plin sa fie in continuare dar din pacate am avut parte doar de 5 episoade.:(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: